Posam en marxa Jocs de Pati nous!

Comença a fer dies de sol i els notres infants s’ho passen molt bé quan surten al pati!

Els jocs que vàrem organitzar entre famílies i mestres tenen molt d’èxit!

Els encanta pujar a la torre de rodes i jugar a l’arener amb les pales i els poals i els que tenen ganes d’experimentar i jugar a fer mescles tenen l’espai de la cuineta. Les mestres de música també els ofereixen un espai per jugar i cantar on no hi falta mai la música. A les butaques s’hi seuen a fer xerradetes i si tenen ganes de fer un joc més tranquil empren els dòminos i la Jenga.

La taula de ping pong agrada molt als més grans i esportistes.

Des de la comissió de pati i de tot el claustre en general volem agraïr a totes les famílies la col·laboració i l’interès que demostrau per fer del pati un espai més didàctic i agradable pels nostres infants!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>