LA MÚSICA AL SIMÓ BALLESTER.

El nostre centre és un centre d’Educació Infantil, Primària i Estudis Elementals de Música.

El nostre projecte es distingeix pel seu enfocament especialitzat a les etapes de sensibilització i iniciació musical; proporcionant una sòlida base per als futurs estudis elementals. Des dels primers cursos, fomentem l’entusiasme i l’afició per la música entre els nostres alumnes, incidint en el desenvolupament d’habilitats d’escolta activa, creativitat musical i apreciació, tant a nivell individual com col·lectiu.

Estem convençuts que l’ensenyament musical ha de ser una experiència plaentera i enriquidora, utilitzant la música com a eix principal per cohesionar i vertebrar el nostre projecte educatiu. Les activitats durant la fase d’iniciació es regeixen pel nostre Projecte Educatiu, assegurant un desenvolupament curricular coherent i ben estructurat.

Els nostres alumnes de 3r de Primària tenen l’opció d’accés al primer curs d’Estudis Elementals de Música, mitjançant una prova basada en aptituds més que en coneixements previs. Aquesta metodologia garanteix una transició justa i adequada per a tots els estudiants interessats en profunditzar els seus estudis musicals.

Al CEIPIEEM, estem compromesos a oferir una formació integral que no solament desenvolupi les competències acadèmiques dels nostres estudiants, sinó que també cultive la seva passió per la música des de l’inici de la seva trajectòria educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>