DIA DE LA INFÀNCIA – Danses del món

Com que el tema del centre per aquest curs és Les Danses del món, hem proposat unes jornades culturals i  tallers per aquests tres dies d’abans de les vacances de Pasqua, que engloben activitats relacionades amb aquest tema.

danses del món

Cada nivell té una temàtica diferent, i ho ha treballat segons el seu context escolar. Per tal de donar-ho a conèixer a tota l’escola hem fet una exposició, que estarà als passadisos del centre unes setmanetes.

Per tal d’obrir les portes a les famílies i a la societat de Manacor en general, també, juntament amb l’Associació de Mares i Pares, hem organitzat un concert per Dansar amb la Infància i les seves famílies, què se realitzarà dimarts 27 a les 17h amb el grup Mel i Sucre! Quedau tots convidats a assistir-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>