GESTIB FAMÍLÍES!

A causa de la situació en que ens trobam, és recomanable que totes les famílies tenguin usuari i contrassenya per accedir al programa GESTIB per famílies. Allà podreu consultar la informació acadèmica dels vostres fills, visualitzar les notes, justificar faltes d’assistència, veure les circulars, etc.

Aquests comptes, corresponen al pare o mare de l’alumne i, per això, es fan amb les dades dels pares o mares, no dels alumnes. En podeu demanar una pel pare i una per la mare. Si teniu més d’un fill, allà veureu la informació de de tots ells. 

Aquestes són les passes a seguir!

  • Enviar correu electrònic

Per tenir usuari, primer de tot, heu d’enviar un correu electrònic a secretaria@simoballester.com indicant:

El vostre nom:

Telèfon:

Nom i curs del nin o nina:

Una frases d’autorització: “Autoritz al centre a donar-me d’alta al programa Gestib”

Una vegada fet això, rebreu una resposta de secretaria i un SMS al mòvil que heu indicat.

2.Rebreu un SMS

Una vegada us haguem donat d’alta, rebreu un SMS amb el vostre nom d’usuari. Serà la lletra e+ el vostre número de document. Exemple e11111111m.

Al mateix missatge també hi ha un enllaç on heu de clicar i vos aparexierà un formulari.

  • Emplenar el formulari

Una vegada aneu a l’enllaç, vos apareixerà un formulari que heu d’emplenar amb les dades del pare o mare que sol·licita el compte.

Si les dades que posau no coincideixen exactament amb les que tenim a la secretaria del centre no vos deixarà continuar. Per favor, parau esment en introduir les dades. Si alguna dada no coincideix amb les que tenim nosaltres, vos sortirà un missatge que diu que us poseu en contacte amb l’escola. En aquest cas, enviau un correu a secretaria@simoballester.com.

Si el formulari és correcte, vos enviaran un nou SMS amb una contrassenya.

  • Rebreu un nou SMS

Rebreu un segon SMS on apareix una contrassenya (números i lletres)

  • Canvi de contrassenya

La contrassenya que vos han enviat per SMS només és vàlida durant 24 hores. És imprescindible que la canvieu per una altra a la pàgina

http://weib.caib.es/Suport/solicitud_email/canvi_contrasenya_.htm

Heu d’entrar amb el nom d’usuari que vos han donat (e+número de document) i introduir la contrassenya provisional i la que volgueu posar.

  • Ja podeu entrar al GESTIB

https://www3.caib.es/xestib/

Equip directiu del centre.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>