AMIPA

L’Amipa és l’associació de Mares i Pares d’alumnes del CEIPIEEM Simó Ballester, el nostre centre és un centre d’Infantil i Primària amb Estudis Integrats de Música.

Simó Ballester, és un personatge històric que va lluitar per la justícia dels més desvalguts. D’ell cal destacar que fou humil i va tenir la valentia de seguir un camí ferm cap a la defensa del que creia.

Seguim els seus passos i  agafam el relleu d’aquesta força, per esser-hi en el dia a dia dels nostres infants i les nostres famílies. Els nins i nines són el motor que ens mou i la seva rialla és el millor regal que ens puguin donar i el que dóna color a les nostres vides.

Per aquest motiu, hi som per acompanyar-los en el camí del seu creixement.

Entre d’altres, com entitat purament escolar ens dedicam a:

  • Creació i coordinació d’activitats extraescolars: dança, teatre, judo, escoleta de futbol amb el Club Reacreatiu Manacor de 3 a 6 anys i futbol sala de 7 a 9 anys.
  • Gestió de l’escola matinera.
  • Organització i coordinació d’activitats complementaries com les festes populars: les Verges, Nadal, Sant Antoni i fi de curs.
  • Carnet de soci d’AMIPA amb avantatges a diferents negocis del nostre municipi “FAMÍLIA AMIPA”.
  • Mantenir una estreta col·laboració escola – famílies i ser-hi quan se’ns necessita, oferint la nostra màxima col·laboració i ajuda.

Ens podeu trobar a la nostra pàgina de comunicació i informació de Facebook: 

AMIPA CEIPIEEM Simó Ballester 

o bé contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic:

amipasimoballester@gmail.com

Donam molta importància a l’opinió de les nostres famílies i per aquest motiu tenim a la vostra disposició una bústia de suggeriments, que està ubicada a consergeria. 

Et convidam a formar part de la família del Simó. Comptam amb tu!

Junta de l’AMIPA CEIPIEEM Simó Ballester.