BENVINGUTS I BENVINGUDES AL NOU CURS!

Hem començat un nou curs després d’unes vacances allà on els mestres hem pogut relaxar-mos, descansar, desconnectar, però sobretot hem agafat forces per estar amb els vostres infants durant un nou any al nostre centre.

No només hem agafat forces, sinó també hem pogut descobrir coses i llocs nous, pensar amb noves maneres d’organitzar-mos, reflexionar sobre diferents inquietuds per tal de dur-les o no a terme i sobretot per somniar.

Per tots els mestres l’estiu és un moment de parèntesis de no estar amb el mateix grup d’infants que un ha estat durant el curs, però no és un moment d’aturar el cap, ja que seguim rumiant sobre el que més ens agrada, estar amb els vostros fills i filles i mirar de com ho podem fer millor dia rere dia.

Enguany al centre tenim novetats, tenim gent nova, noves idees, el cicle d’infantil és complet, més música que mai, renovació, canvi, … i tot això junt amb tota l’experiència del personal del centre, ha generat un equip magnífic de feina.

Aquest equip està dispost a fer de les hores que estam al centre uns moments únics i funcionals a la vida, així que volem agrair a totes aquelles famílies que ens heu triat i a les que continuau amb noltros. Entre tots anirem formam la comunitat educativa que necessitam i volem pels nostres infants.

Per acabar només desitjar-vos bon curs a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>