Notices!

Amb les instruccions noves vos volem fer arribar que des del centre estam fent feina i organitzant-mos per cobrir les necessitats que es plantegen i poder fer un tancament de curs tal i com els infants i voltros les famílies vos mereixeu. Per això:

  1. Del 22 al 25 de juny és gestionarian i s’organitzaran unes trobades famílies-tutors per fer una tutoria individualitzada i poder parlar del procés i entregar les pertinences del alumnes que tenim a l’escola. Cada tutor o tutora es posarà en contacte amb voltros.
    Serà important assistir només un adult per infant.
  2. A partir de dia 8 de juny i per tots aquells alumnes que ho necessitin es pot concertar una tutoria amb cita prèvia a través del correu electrònic, amb la tutora o amb el qui tengui necessitat de contacte (orientadora, equip de suport, mestres especialistes). 
  3. Pel tema de l’acomiadament del curs 19-20 s’estan fent reunions i valoracions perquè siguin el més funcionals possibles i que els alumnes hi tenguin la principal representació, per això cada tutor es posarà en contacte amb el seu grup i explicarà com es farà.
    En cap cas es planteja una festa de final de curs, tal i com feiem els altres anys.

Per tot això o per qualsevol altre motiu que s’hagi de venir al centre aquestes són les NORMES IMPRESCINDIBLES: 

  • Ús obligatori de mascaretes.
  • Només pot acompanyar 1 adult de la família a cada infant.
  • Respectar distància de 2 metres.
  • Sempre s’assistirà al centre amb cita prèvia.
  • Assistir amb les mans netes, tant adults com infants.
  • Respectar el distanciament que marca el professorat de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>