ADMISSIÓ DE VACANTS AL CENTRE.

PROCÉS D’ADMISSIÓ

TERMINIS: De l’1 al 12 de juny.  Per tal de donar-vos una millor atenció, recomanam que realitzeu els tràmits com abans millor i que no espereu els darrers dies.

QUI HA DE FER EL TRÀMIT? Tots els alumnes que hagin de començar l’escolarització i aquells alumnes que demanin un canvi de centre.

COM S’HA DE FER?

A causa de la situació actual, els tràmits es faran de manera telemàtica, a través de la pàgina http://www.caib.es/sites/escolaritzaciocurs/ca/sollicituds-4534/ :

  • Si disposau d’usuari i contrasenya de GESTIB o CL@VE, es farà de manera totalment telemàtica. Només heu d’acudir al centre amb cita prèvia en cas que hagueu de presentar documentació. En aquest cas, ell sistema us ho indicarà.
  • Si no disposau d’usuari de GESTIB ni de CL@VE, el tràmit no quedarà autenticat. Heu d’iniciar-lo amb el DNI o NIE i el número de telèfon. Per tal de validar-lo, heu d’acudir al centre amb cita prèvia per presentar el tràmit en paper i signar-lo. En aquest cas, també heu d’aportar la documentació en paper que el sistema vos indiqui.

CITA PRÈVIA I SUPORT

Podeu demanar cita prèvia per telèfon al 971551935 o a secretaria@simoballester.com. Acordarem una hora per acudir al centre. 

Per aquests mitjans també vos ajudarem a realitzar els tràmits. 

És recomanable que, una vegada fet el tràmit, vos poseu en contacte amb nosaltres per comprovar que tot és correcte i que s’ha realitzat el tràmit correctament.

MATRÍCULA

Quan ja estigui confirmat que teniu la plaça al nostre centre, heu de formalitzar la matrícula del 14 al 21 de juliol. En cas de no fer-ho, perdreu la vostra plaça i el servei d’escolarització us n’adjudicarà una d’ofici.

PLACES VACANTS

3 anys

40

4 anys

6

5 anys

0

1r EP

0

2n EP

0

4t EP

0

5è EP

0

6è EP

0

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>